Onlinekunders resultat 

Kundreferenser

Kunder från hela landet som kört något av våra viktprogram

Katarina Marinosdotter

Piteå

” Bättre sömn, mycket energi, sötsuget är borta, värken är borta, mitt blodtryck är stabilt så även mitt blodsocker  Jag har harmoni i livet, lugn och avslappnad, magen krånglar inte längre. Jag håller mig frisk och min artros i knäna känns inte längre, jag kan åter igen gå i trappor utan smärta. Min astma och allergi har förbättrats”

Kristina Tanninen

Eda

"Underbart resultat på bara 4 veckor. "Det går bra fra jag begynte till nå har jag gått ned 9 kg. Det föles bra i kroppen och jag har mindre vondt i mine ledd. På denne årstiden spesielt sliter jag med mycket Smerter pga fibromyalgi, men har inte varit så mycket nu"

Evelina Forsell

Kvänum

"På minskningsskalan minskat från M till S på arbetsbyxorna och ytterligare minus 1,5 på vågen så nu ca 5,5 kg ner. Men varit på julbord i helgen. Ska jag köra en vit vecka? Fortfarande inget sötsug och inget sug på energidrycker som varit en last för mig , inte köpt en enda på dessa 2 veckor, en vinst både för plånboken och hälsan sedan kommer jag vilja fortsätta med näringstillskotten när produkterna är slut”

Petra Johnsson

Tjörn

"Jag har använt Näringstillskott på cellnivå sedan hösten 2017 och började med Cellbalansen abonnemang sedan viktprogrammet cellRESET. Värken i min kropp försvann!!! Har whiplash och inte kunnat sova en hel natt tidigare pga värk. Jag sover nu som en prinsessa. Vaknar pigg,

Jag jobbar nu också som Närings och Viktcoach. Jag har gått ner över 25 kg"